Preskoči na sadržaj
SUMARUM
  • Naslovnica
  • ISS
    Studenti Nastavnici
  • Više
Hrvatski ‎(hr)‎
English ‎(en)‎ Hrvatski ‎(hr)‎
Prijava
Naslovnica ISS Sažmi Proširi
Studenti Nastavnici
  1. E-kolegiji
  2. Sveučilište u Mostaru
  3. Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
  4. Diplomski studij
  5. Prehrambeno inženjerstvo

Prehrambeno inženjerstvo

NUSPROIZVODI PREHRAMBENE INDUSTRIJE
Prehrana i zdravlje kopiranje 1
Jedinične operacije u prehrambenom inženjerstvu kopiranje 1
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna
Tehnološko projektiranje 2
Upravljanje poduzećima
Modeliranje i upravljanje u prehrambeno-tehnološkim procesima
Instrumentalne metode analize
Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji
Uvod u znanstveno-istraživački rad
Senzorika i analitika vina
Biotehnološka proizvodnja hrane
Opasnosti vezane uz hranu
Procesi pripreme hrane
Zelena kemija
Autohtoni mesni proizvodi
Autohtoni mliječni proizvodi
Jedinične operacije u prehrambenom inženjerstvu
Primijenjena matematika
Niste prijavljeni u sustav. (Prijava)
Sažetak čuvanja podataka
Preuzmite mobilnu aplikaciju Moodle SUM APTF ALU EF FPMOZ FSRE FZS FARF FF FGAG MEF PF
Pogoni Moodle