Skip to main content
SUMARUM
  • Home
  • ISS
    Studenti Nastavnici
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Hrvatski ‎(hr)‎
Log in
Home ISS Collapse Expand
Studenti Nastavnici
  1. Courses
  2. Sveučilište u Mostaru
  3. Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
  4. Diplomski studij
  5. Prehrambeno inženjerstvo

Prehrambeno inženjerstvo

NUSPROIZVODI PREHRAMBENE INDUSTRIJE
Prehrana i zdravlje kopiranje 1
Jedinične operacije u prehrambenom inženjerstvu kopiranje 1
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna
Tehnološko projektiranje 2
Upravljanje poduzećima
Modeliranje i upravljanje u prehrambeno-tehnološkim procesima
Instrumentalne metode analize
Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji
Uvod u znanstveno-istraživački rad
Senzorika i analitika vina
Biotehnološka proizvodnja hrane
Opasnosti vezane uz hranu
Procesi pripreme hrane
Zelena kemija
Autohtoni mesni proizvodi
Autohtoni mliječni proizvodi
Jedinične operacije u prehrambenom inženjerstvu
Primijenjena matematika
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app SUM APTF ALU EF FPMOZ FSRE FZS FARF FF FGAG MEF PF
Powered by Moodle